Los advies op maat

Professioneel advies op maat over jouw nieuwbouwwoning

Wel of geen uitbouw? Een dakkapel, of liever alleen een groot dakraam? Zonnepanelen of geen zonnepanelen? Koop je een nieuwbouwwoning, dan komt er veel op je af. Lang voordat de eerste steen wordt gelegd moet je keuzes maken en knopen doorhakken. Ook over waar de stopcontacten komen, hoe de deur naar de gang opent en waar de lichtpunten komen. Fijn als je dan advies van een specialist krijgt, zodat jouw woning straks écht helemaal naar wens is. Bij Woonklaar krijg je professioneel advies over alle projecten of plannen die te maken hebben met jouw nieuwbouwwoning.

Met de Woonklaar-methode trek jij jouw nieuwbouwwoning in zonder zelf te hoeven klussen. En ga je het liefst wel zelf aan de slag? Dan staan we ook voor je klaar als je ons wel nodig hebt bij een deel van de werkzaamheden. Bijvoorbeeld als je het liefst advies of hulp wilt bij het ontwerpen van de keuken. Het maken van een lichtplan. Of het inrichten van de tuin.

Bouwkundig onderlegd

Door onze jarenlange ervaring in de bouwsector kennen wij alle mogelijke pijnpunten tijdens de bouw van een woning. Want wanneer is de oplevering, hoe lang van tevoren moet je je huis te koop zetten of de huur opzeggen, hoe lang duurt het afbouwtraject na oplevering nog en hoe lang zit je met dubbele woonlasten? Jij wil duidelijkheid over de planning én kosten. Bij Woonklaar zorgen we daarvoor. We helpen je namelijk niet alleen bij het woonklaar maken van je woning en bij het verhuizen, maar ook bij álles eromheen. Zoals:

  • Het intekenen van plattegronden (ook van bestaande woningen)
  • Aankoopkeuringen bij verhuizen en verbouwen
  • Verkoopkeuringen
  • De aanvraag van energielabels
  • Vergunningsaanvragen

Zo weet je altijd exact waar je aan toe bent en ontstaan geen verrassingen in planning of kosten.